Online afspraak maken

De Tarieven en het Rooster

Het nieuwe dansseizoen bij Marsies Mambo start op 23 en 25 september 2020 !!

Stuur een mail ..Contactpagina

De Nieuwe Start

Vanwege de corona maatregelen zijn we een aantal maanden geleden gestopt met de trainingen. Nu weet ik dat het bij velen kriebelt om er weer tegenaan te gaan. De komende 13 trainingen zullen qua intensiteit weer als vanouds zijn. Doe je ook weer mee?

Corona maatregelen

Het RIVM heeft een aan eisen opgesteld waar we aan moeten voldoen. Dansen behoort tot de contactsporten en die zijn sinds 1 juli weer toegestaan. Er is echter een grote maar, er mogen alleen choreografieën worden aangeleerd. Sociaal vrij dansen en dansimprovisatie zijn verboden.

Buiten de dansvloer moet iedereen, met uitzondering van vaste partners, zich aan de  anderhalve meter regel houden. Met het oog op de veiligheid van de cursisten is het advies om tussen de danskoppels minstens 1,5m ruimte te laten. De dansdocenten mogen cursisten aanraken maar het advies is om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Koppels dansen met een vaste partner, wisselen is in principe niet toegestaan. Hulppartners mogen alleen van dezelfde les zijn.

Voor de aanvang van de training moet de triage worden gehouden. Als je hoest of andere klachten hebt laat je dan testen.

Fundamental Essentials - vrijdag

Vanaf scratch alle technieken die je nodig hebt om de mambo te leren, met als uitzondering het partnerwork. Vanwege het corona virus doen we hier alles solo.

We starten met de telling, basic shines, bodymovements tot en met de spintechnieken. Als je nieuw bent bij Marsies Mambo is dit de trainingen voor jou. Ook voor de gevorderde Marsiaan is deze training uitermate belangrijk.

Advanced Essentials - woensdag

Op advanced nivo het uitvoeren van shine en bodymovements. De training is intensief tot zeer intensief en heeft gedurende een aantal weken een speciaal thema. Ook is er een focus op het presenteren van jezelf als danser.

Uitgangspunt is dat iedereen de basic technieken al beheerst. Als je nieuw bent bij Marsies Mambo kan je hier niet aan meedoen.

Partnerwork1 - vrijdag

We doen hier alleen partnerwork op het niveau van het oude Groep1. Dat houdt in basic combinaties met hier en daar meer advanced. Je moet de basis technieken van het spinnen beheersen.

Het is essentieel dat je de The Fundamental Essentials ook volgt.

Partnerwork2 - woensdag

We doen hier alleen partnerwork op het niveau van het oude Groep2. Dat houdt in dat je de advanced technieken enigszins moet beheersen. Iedereen moet ook een stukje inbrengen om de combinaties nog meer te laten variëren.

Het is essentieel dat je de The Advanced Essentials ook volgt.

Vooraf overmaken

Maak het lesgeld vóór aanvang van de trainingen over naar het IBAN nummer NL90 INGB 0002 5994 55, op naam van Marsies Mambo te Woerden. Contant betalen kan ook, geef dit van tevoren aan.
Verdeling van de plaatsen gaat op volgorde van betaling.

Betalen in twee termijnen

Als je het lesgeld niet in één keer kunt opbrengen, mag je ook in twee termijnen betalen. Er wordt dan €15,- aan administratiekosten gerekend. Dan maak je de helft voor aanvang van de eerste les over en de andere helft halverwege het seizoen.
In termijnen betalen kan alleen in overleg.

Te laat betaald

Als je het geld na de uiterlijke betaaldatum hebt overgemaakt komt er €10,- bij aan administratiekosten. Bij een te late betaling kan je je plekje i.v.m. de man/vrouw verhouding kwijt zijn.
Pas na betaling ben je ingeschreven.

FUNDAMENTAL ESSENTIALS

De groep waar elke nieuwe danser bij Marsies Mambo in begint. Het is handig als je al wat basis ON2 beheerst. Voor degenen die de basis al beheersen kan er een combinatie worden gemaakt met een hogere groep.

In dat jaar behandelen we alle basis elementen van de Mambo. Dat gaat van de basismaat tot het spinnen aan toe.

ADVANCED ESSENTIALS

Omdat je om goed te kunnen dansen ook moet beschikken over een goed stel buikspieren, balans en coördinatie. In deze intensieve training doen we ook veel bodymovements en footwork. Dit is een echte workout!

Om aan Advanced Essentials te kunnen meedoen moet je Mambo Fundamentals ook hebben gedaan.

GROEP1

Iedereen die de basis ON2 voldoende beheerst kan meedoen met Groep1. In deze groep wordt alleen partnerwork gedaan. Of je kan meedansen is altijd in overleg. De man vrouw verhouding moet goed blijven.

In de praktijk doen bijna alle dansers van Groep1 ook mee met de Fundamental Essentials.

GROEP2

Voor een klein groepje die-hards. Hier doen we voor 90% aan partnerwork. Je moet goed kunnen spinnen en beschikken over een arsenaal aan shines.

Iedereen in Groep2 moet meedoen met Advanced Essentials