Online afspraak maken

De Tarieven en het Rooster

Het dansseizoen bij Marsies Mambo start op 20 en 22 september 2023. De eerste serie bestaat uit 12 weken met in totaal 48 trainingen.
En zoals gewoonlijk weer met geweldige playlisten !!

Stuur een mail ..Contactpagina

FUNDAMENTAL ESSENTIALS

De groep waar elke nieuwe danser bij Marsies Mambo in begint. Het is handig als je al wat basis ON2 beheerst. Voor degenen die de basis al beheersen kan er een combinatie worden gemaakt met Partnerwork1.

In 1 jaar behandelen we alle basis elementen van de Mambo. Dat gaat van de basismaat tot het spinnen aan toe. 

ADVANCED ESSENTIALS

Om goed te kunnen dansen moet je ook moet beschikken over een goed stel buikspieren, balans en coördinatie. In deze intensieve training doen we ook veel bodymovements en footwork. Dit is een echte workout!

Om aan Advanced Essentials te kunnen meedoen moet je Mambo Fundamentals ook hebben gedaan en Groep1.

Partnerwork1 (beginners + intermediate)

Iedereen die de basis ON2 voldoende beheerst kan meedoen met Partnerwork1. In deze groep wordt voornamelijk partnerwork gedaan. Of je kan meedansen is altijd in overleg. De man vrouw verhouding moet goed blijven.

In de praktijk doen bijna alle dansers van Partnerwork1 ook mee met de Fundamental Essentials.

Partnerwork2 (advanced)

Voor een klein groepje die-hards. Hier doen we voor 90% aan partnerwork. Je moet goed kunnen spinnen en beschikken over een arsenaal aan shines.

Iedereen in Partnerwork2 moet meedoen met Advanced Essentials

Fundamental Essentials - vrijdag

Vanaf scratch alle technieken die je nodig hebt om de Mambo te leren. We starten met alles solo en gaan ook de beginselen van het partnerwork doen. Dit is de belangrijkste training van allemaal.

We starten met de telling, timing, basic shines, bodymovements, coördinatie, partnerwork tot en met de spintechnieken. Als je nieuw bent bij Marsies Mambo is dit de training voor jou. Ook voor de gevorderde Marsiaan is deze training uitermate belangrijk.

Eigenlijk is dit de belangrijkste training van Marsies Mambo. Vandaar dat alle gevorderden hier ook nog steeds aan meedoen.

Advanced Essentials - woensdag

Op advanced nivo het uitvoeren van core training, balansoefeningen, coordinatie, spins, advanced shines en bovendien erg veel bodymovements. De training is intensief tot zeer intensief en heeft gedurende een aantal weken een speciaal thema. Ook is er een focus op het presenteren van jezelf als danser.

Uitgangspunt is dat iedereen de basic technieken al beheerst. Als je nieuw bent bij Marsies Mambo kan je hier niet aan meedoen.

Partnerwork1 - vrijdag

We doen hier  partnerwork op een intermediate tot advanced niveau. Dat houdt in intermediate combinaties met hier en daar meer advanced. Je moet de basis technieken van het spinnen beheersen, zowel de vrouw als de man.

Het is belangrijk dat je de The Fundamental Essentials ook volgt of al hebt gedaan.

Partnerwork2 - woensdag

We doen hier partnerwork op een advanced niveau. Dat houdt in dat je de advanced technieken enigszins moet beheersen. Iedereen moet ook een stukje inbrengen om de combinaties nog meer te laten variëren, zowel dames als heren.

Het is belangrijk dat je de The Advanced Essentials ook volgt.

Vooraf overmaken

Maak het lesgeld vóór aanvang van de trainingen over naar het IBAN nummer NL90 INGB 0002 5994 55, op naam van Marsies Mambo te Woerden. Contant betalen kan ook, geef dit van tevoren aan.
Verdeling van de plaatsen gaat op volgorde van betaling, wees dus op tijd.

Betalen in twee termijnen

Als je het lesgeld niet in één keer kunt opbrengen, mag je ook in twee termijnen betalen. Er wordt dan €15,- aan administratiekosten gerekend. Dan maak je de helft voor aanvang van de eerste les over en de andere helft halverwege het seizoen.
In termijnen betalen kan alleen in overleg en de extra kosten zitten in de 1e betaling.

Te laat betaald

Als je het geld na de uiterlijke betaaldatum hebt overgemaakt komt er €10,- bij aan administratiekosten. Bij een te late betaling kan je je plekje i.v.m. de man/vrouw verhouding kwijt zijn.
Pas na betaling ben je ingeschreven, wees dus op tijd.