Marlon Borkulo is de oprichter, eigenaar én trainer van Marsies Mambo. Hij heeft als doel om jou de mambo goed aan te leren en je met plezier op de dansvloer te laten ‘vlammen’. Hij geeft anders les dan anderen. Anders gezegd, hij geeft geen les maar een echte training. Wil je dus echt beter worden moet je trainen en alle stof die je hebt geleerd herhalen. De kracht zit hem in de herhaling.

Marlon Borkulo zijn loopbaan als dansleraar begon in 1987 met lesgeven in electric boogie, body popping en breakdance. Dansen op straat was toen de gewoonste zaak van de wereld. Na 2 jaar lesgeven aan jongens van 12 tot circa 16 jaar werd de dansvloer letterlijk en figuurlijk verlaten. Zelfs de gewone disco werd niet of nauwelijks nog bezocht. Op de een of andere manier was de spirit voor het dansen weg.

Marlon en Ellen-Jane

Marlon en Ellen-Jane

Tijdens een vakantie in de Dominicaanse republiek in 1997 kwam hij in aanraking met de dans ‘salsa’. Hij nam twee maanden les en besloot vervolgens zijn eigen weg te gaan. Hij stortte zich vrijwel direct op de Mambo. In die tijd waren er sporadisch congressen en de Mambo was als dans nog niet bekend in Nederland. Nederland was nog in de ban van rechtsvoor, de Antilliaanse stijl. Marlon Borkulo kreeg zijn eerste lessen in New York van Eddie/Maria Torres, Nelson Flores en Thomas Guerrero (Santa Rico). Nu runt hij de dansschool Marsies Mambo voor de die-hards die meer willen leren dan alleen figuren.

Met zijn energieke inzet weet Marlon Borkulo zijn leerlingen te enthousiasmeren en tot een echt gevorderde danser te transformeren. Zijn focus ligt op het dansen, niet op het uitvoeren van passen of figuren. Ben je al nieuwsgierig geworden.

Aanmelden?

Ben je gemotiveerd genoeg om bij Marsies Mambo te trainen? Wil jij hard werken en nog beter worden? Wacht niet langer en meld je aan!

Ik wil bij Marsies Mambo trainen