Lesrooster

Trainingenrooster en Prijzen

Het nieuwe dansseizoen bij Marsies Mambo start op 19 en 21 september 2018 !!

We gaan er de komende 12 trainingen weer hard tegenaan. Aan het einde van elke serie trainingen komen er weer gastdocenten.

The Essentials – Woensdag 19:30 tot 21:30 » €180,-

Deze training richt zich op lichamelijke vaardigheden die je moet hebben om goed te kunnen dansen. We doen core en stability oefeningen toegespitst om het dansen. Ook doen we veel voetenwerk en tal van bodymovements. Het is absoluut een echte workout waarbij je ook menig kilo kan verliezen. Je moet minimaal een jaar bij Marsies Mambo hebben gedanst om mee te kunnen doen. We doen een ongelofelijke hoeveelheid shines en bodymoves.

Groep2 – Woensdag 21:30 tot 22:30 » €100,-

Voor degenen die net wat meer kunnen is er een Groep2. Je kan alleen op uitnodiging meedoen met deze groep.

Mambo Fundamentals – Vrijdag 19:30 tot 21:30 » €220,-

In deze training leer je zoals de naam zegt de Fundamentals van de Mambo. We gaan een jaar lang alle technieken doornemen. We beginnen met de basispassen, de basis van de  bodymovements, de basis shines en het spinnen. Dit is de groep waar iedereen in begint, ook al heb je al mambo ervaring. En vergis je niet, dit is de belangrijkste groep. Velen die al jaren bij Marsies Mambo dansen blijven deze training herhalen.

Groep1 – Vrijdag 21:30 tot 23:00 » €165,-

Groep1 is alleen voor degenen die de Mambo Fundamentals succesvol hebben afgerond. De meeste Marsianen trainen in deze groep. De focus is meer meer gericht op partnerwork dan op shines vanwege de training The Essentials.

Ben je nieuw bij Marsies Mambo

Nieuwe dansers moeten zich eerst aanmelden. Reageer via de site en maak een belafspraak. Alle nieuwe dansers wil ik graag mondeling spreken. Daarna krijg je een intakeformulier met de huisregels en een aantal vragen over je danservaring. Als we dat hebben gedaan kan je pas komen trainen

Voor de dames is makkelijker als je je met een man inschrijft. Neem contact met me op als je mee wil doen met meerdere groepen.

Nieuwe dansers starten in de Mambo Fundamentals groep

Betaling

Het bedrag vooraf overmaken

Maak het lesgeld vóór aanvang van de trainingen over naar het IBAN nummer NL90 INGB 0002 5994 55, op naam van Marsies Mambo te Woerden. Contant betalen kan ook, geef dit van tevoren aan. Toelating is dan op basis van het aanmeldingstijdstip.
Verdeling van de plaatsen gaat op volgorde van betaling.

Betalen in twee termijnen

Als je het lesgeld niet in één keer kunt opbrengen, mag je ook in twee termijnen betalen. Er wordt dan €15,- aan administratiekosten gerekend. Dan maak je de helft voor aanvang van de eerste les over en de andere helft halverwege het seizoen.
In termijnen betalen kan alleen in overleg.

Te laat betaald

Als je het geld na de uiterlijke betaaldatum hebt overgemaakt komt er €10,- bij aan administratiekosten. Bij een te late betaling kan je je plekje i.v.m. de man/vrouw verhouding kwijt zijn.
Pas na betaling ben je ingeschreven.

Mocht er onverhoopt toch geen plaats meer zijn maar heb je wel betaald krijg je natuurlijk je geld teruggestort!!

Veel Gestelde Vragen

Ga op zoek naar een andere dansschool waar beginnerslessen worden gegeven.

Het niveau van de dansers bij Marsies Mambo is hoog. Vrijwel alle startende dansers zijn gevorderd ON1. Velen hebben ook een dansachtergrond. Het tempo in de lessen is stevig en het zal een hele uitdaging worden om de groep bij te houden. Neem contact met me op om je situatie te bespreken.

Sportkleding, want je moet je vrij kunnen bewegen. Een extra shirtje is geen overbodige luxe. Ook een flesje water of sportdrank kan ik aanraden. Dames neem altijd sneakers en hakken mee.

Je bent aan het juiste adres! Neem contact met op .

Je omschrijving van je probleem hoort thuis bij degenen voor wie Mambo Fundamentals is bedoeld!

Wat doe je hier? Ben wel benieuwd hoe goed je bent.

Alleen als ik daar echt tijd voor heb. Neem contact met me op!

Aangezien Marsies Mambo is gestart met mambo rond de eeuwwisseling zijn er velen geweest. Diverse docenten, topdansers en showdansers.

Een tekort aan mannen komt vaker voor dan een overschot. Afgelopen jaar was er overigens een vrouwen tekort. Neem contact met me op en schrijf je daarna in.

Je kunt je inschrijven,  maar probeer een gemotiveerde partner te regelen. Als je echt geen partner kan vinden moet je hopen dat er genoeg mannen zonder partner zich hebben ingeschreven.

De Marsianen zijn een hechte club met een flink dansniveau. Je moet er in passen qua motivatie, niveau en enthousiasme. Als dat niet zo is dan gaat het niet werken. En het is dan echt niet leuk.

Als er geen plaats meer is krijg je je geld teruggestort.

Er wordt natuurlijk voornamelijk mambo en latin-jazz gedraaid. Ook veel cha cha cha omdat dat erbij hoort. Verder nog Afrikaans, hip-hop, swingbeat en soul. Alles wat bij het thema van de les past.

Dat kan alleen in overleg met mij. Neem contact met me op.

Als er voldoende ruimte is en je niveau sluit aan dan kan dat.

Er is geen standaard showtraining bij Marsies Mambo die voor iedereen toegankelijk is. Momenteel is de groep NMP aan het trainen voor een nieuwe show.

Wat mij betreft niet. Ik verwacht wel dat je dit eerlijk aangeeft als je je aanmeldt.

Het is onverstandig om tegelijkertijd les te hebben van verschillende docenten. Iedereen heeft zijn eigen manier van doceren maar ook van wat goed en wat fout is. Bij het aanleren van een nieuwe stijl is het beter om een keuze te maken en daar bij te blijven. Neem anders contact op om jouw situatie te bespreken.